VORMING over GLUTEN- EN LACTOSEVRIJE VOEDING in de horeca :

 

Binnen de Horeca Academy van Horeca Vlaanderen  - in samenwerking met VCV -  zal op volgende data 

een vorming over gluten- en lactosevrije voeding gegeven worden, telkens van 14 tot 17 uur.

 

Ondernemers mogen kiezen in welke provincie ze de vorming volgen.

Na afloop krijgen de deelnemers een opleidingscertificaat.  

 

 

 

 

 Docenten  :  Natasja De Troch of Edith Castelein zijn voedingsdeskundigen. Ze zijn gespecialiseerd in allergenenmanagement en kennen de wetgeving en haar praktische consequenties door en door.

 

Praktische gegevens en inschrijven

 

Aanvang 14 uur - Einde 17 uur

 

 

Deze opleiding is kosteloos voor elke horecaondernemer of starter.

 

Ga op de site  : Klik  op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

 

 

28-11-2019  :  Allergenen in de horeca:  Herentals

 

11-12-2019  :  Allergenen in de horeca:  Genk

 

Meer info te verkrijgen

www.horecavlaanderen.be/horeca-academie-home